Avtorice o knjigah

Scepec_resitve_avtorice

Knjigi sta nastali preprosto zato, ker v vseh knjigah, ki smo jih brale, nismo našle tega, kar smo iskale. Želele smo celotno sliko, pomen, natančnost, razlago mehanizma delovanja začimb, njihove energijske vidike, natančne opise, komu bodo pomagale in komu škodovale, kako jih uporabiti, kdaj in koliko.

Odgovore na ta vprašanja smo iskale v modrosti naših prednikov, v lastnih življenjskih izkušnjah, v ženski intuiciji ter v več kot 4.000 pomembnih znanstvenih študijah, ki so jih izvajali povsod po svetu.

Vse to z namenom, da odstremo neskončni potencial, ki ga imamo pred seboj, in zdravilne moči narave, ki smo jih v Evropi pozabili (2/3 sveta jih zelo dobro pozna), spregledali, ter modrost naših prednikov, ki so toliko tisočletij nazaj vedeli tisto, kar naša znanost danes le ponovno odkriva.

Cilj knjig ni zgolj v tem, da nam na enem mestu ponudita celostno sliko in zelo natančne informacije. Njihov glavni cilj je, da nas opogumita, da se ponovno povežemo z modrostjo, ki jo vsi nosimo v sebi, le da smo v zadnjem času pozabili, da se v notranjem védenju skriva veliko več odgovorov kot v analitični znanosti.